SIAM CORNER

SIAM CORNER Lekkere gerechten!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 51 reviews
30 May 2021 at 13:29 Amazing food, good quality, friendly staff. Totally recommend.
19 May 2021 at 18:38 A regular and always tasty. Order was placed an hour in advance for a 12.30 work delivery. Disappointing to get a call at 12.25 to say some items were out of stock. Food arrived almost 20minutes late, not good for busy workers.
18 May 2021 at 14:46 Eten was vies. Bezorging prima
4 May 2021 at 21:40 Tasty food and friendly delivery
30 Apr 2021 at 10:07 Eten was heel lekker,
28 Apr 2021 at 23:20 Vriendelijke bezorger. Viel me alleen tegen dat er 4 viskoekjes ipv 5 viskoekjes in m' n bestelling zat; dat is wel slordig (vooral voor die prijs). Verder was de smaak goed.
7 Apr 2021 at 22:14 Het was heel lekker. Alleen in de gebakken rijst zat een stukje eischaal. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger.
22 Mar 2021 at 15:03 Blijft top. Hoofdgerecht mag iets meer zijn
17 Feb 2021 at 23:45 Nice food but, I paid extra for a shrimps green curry without tofu, and got tofu and no shrimps. We asked for forks and knives, but did not get any.
14 Jan 2021 at 16:35 Ik geef duidelijk aan met bestek komen ze aan zonder bestek.. Dan bel je de zaak word er niet eens opgenomen? Ooit rijst met je handen gegeten? Nou, hier wel!! eN Eten was niet eens lekker slechte thaise eten en daarnaast de slechtste ervaring ooit !
7 Dec 2020 at 22:24 Heel lekker, voor de de de derde keer besteld. Niets dan goeds te zeggen over het eten en de bezorging.
30 Nov 2020 at 16:19 Altijd lekker!